Esdeveniments

Family Days – Presentació de productes – FIres

Necessites realitzar un esdeveniment?

Sound Land s’encarrega de tot. Disposem d’un gran equip creatiu que et proporcionarà les millors idees per tal de garantir que el teu esdeveniment resulti inoblidable.

Tenim un ampli ventall de productes per a nens (inflables, tallers, ludoteques, karts, festes musicals i de ball…) i per a tots els públics (Disco mòbils temàtiques, música en viu….)

Family Days – Presentació de productes – Fires

Ens encarreguem de la gestió, la supervisió i el muntatge de tota la infraestructura tècnica i artística de l’esdeveniment, garantint que la festa sigui tot un èxit.

Lloguer de carpes, gestió de barres, escenaris, so, il · luminació, audiovisuals…

Family Days – Presentació de productes – FIres

Cobrim tota la part tècnica de celebracions i events per empreses públiques i privades. Oferim solucions adaptades a les necessitats i temàtiques determinades pel client.

També realitzem servei tècnic i lloguer d’ infraestructures de so, megafonia, audiovisuals. il·luminació i estructures per a Fires i “Stands” tant d’ exterior com d’ interior.

Sol·licita més informació

Sound Land. Serveis audiovisuals per l'espectacle a tota Catalunya. So, il·luminació, vídeo professional. Olesa de Montserrat 2017. Telèfon: 931 379 842
Contacta amb Sound Land