Lloguer equips audiovisuals

Lloguer equips d’àudio, il·luminació, vídeo

Tenim equipament d’ àudio, vídeo i il·luminació professional i oferim servei de lloguer d’equips i també servei tècnic en cas necessari.

Treballem amb marques professionals i oferim preus de lloguer competitius.

Equips d’àudio en lloguer:

Altaveus passius, auto-amplificats, subwoofers, sistemes Line Array, monitors d’escenari, cabines de DJ, taules de so analògiques i digitals, etapes de potència, micròfons dinàmics i de condensador, microfonia sense fils amb emisor de mà i petaca amb micròfons de solapa i diadema, peus de micròfon, caixes d’injecció, reproductors de CD, cablejat de so i senyal elèctrica, infra de corrent.

Equips d’il·luminació en lloguer:

Focus PAR64 convencionals, focus PAR LED, focus PC, barres LED, caps mòbils, efectes de llum, regulació, dimmers, màquines de fum, confetti, estructures truss, elevadores

Equips de vídeo en lloguer:

Projectors, pantalles de projecció de diferents tamanys, pantalles per retro-il·luminació, pantalles LED,  TFT’s, escaladors, splitters, cablejat de vídeo.

Altres:

Generadors, walkies, telons, servei tècnic (so, il·luminacio i vídeo)

 

Sol·licita el nostre llistat de productes en lloguer

Sound Land. Serveis audiovisuals per l'espectacle a tota Catalunya. So, il·luminació, vídeo professional. Olesa de Montserrat 2017. Telèfon: 931 379 842
Contacta amb Sound Land