Sonoritzacions

Aquest passat any 2016 hem adquirit equipament nou i hem incorporat nou personal amb més de 20 anys d’experiència en la sonorització de concerts. per tal de poder realitzar durant aquest 2017 concerts en directe de format petit i mitjà amb total garantia.

Disposem de sistemes “Line Array” i monitors d’alt rendiment Amate Audio. Juntament amb la taula digital de 32 canals i microfonia professional específica, estem preparats per sonoritzar grups de música fins a 32 canals d’entrada i fins a 8 enviaments de monitors.

Utilitzem microfonia professional de primeres marques com Audio-technica, Sennheiser, Shure, AKG, Audix… Podem realitzar sonoritzacions amb equips des de 2000W fins a 15000W segons necessitats i garantim un sistema de monitoratge d’àudio d’alta qualitat i eficiència.

Treballem a preus molt competitius i garantim una sonorització professional. Degut a la gran varietat de formacions musicals, abans de contractar el servei serà necessari comptar amb els “ryders” dels artistes.

Disposem de productes tancats específics per a sonoritzacions de format petit i mitjà per un aforament fins a 3000 persones.

Tots els nostres serveis de sonorització inclouen il·luminació professional i tota la cobertura tècnica necessària per dur a terme amb èxit el concert (tècnics de so, tècnics d’ il·luminació, auxiliars d’escenari, “jumpers”…)

Consulta els nostres productes en Sonoritzacions en viu:

SONO BÀSIC 2000

SONO BÀSIC 4000

SONO PRO 6000

SONO PRO 15000

Contacta amb Sound Land per sol·licitar més informació sobre els nostres serveis en sonoritzacions

 

 

Sound Land. Serveis audiovisuals per l'espectacle a tota Catalunya. So, il·luminació, vídeo professional. Olesa de Montserrat 2017. Telèfon: 931 379 842
Contacta amb Sound Land